zwembaden

ROOFTOP

We hebben ruime ervaring in de productie van speciaal aangepaste zwembaden voor dakinstallaties. Dit vereist een speciale voorbereiding van het zwembad tijdens de productie volgens de technische specificaties van de installateur.

Het lichte gewicht en de waterdichte garantie maken multiforma zwembaden tot het ideale product voor binneninstallaties.

BOVENGRONDS

Onze bovengrondse zwembaden bieden u de mogelijkheid om een multiforma zwembad te hebben zonder de gebruikelijke ondergrondse installatie. Dit geeft u de mogelijkheid om uw zwembad naar verschillende locaties te verplaatsen, wat een nieuw aspect aan uw tuin geeft, zowel op rechte als heuvelachtige ondergronden.

BAAN ZWEMBAD

Als u van sport houdt, bieden wij een uitgebreid assortiment aan baanzwembaden die kunnen worden gemaakt op basis van de lengte die u nodig heeft. Met het oog op uw welzijn maakt dit type zwembad ook de installatie mogelijk van een jetstream-zwemsysteem, hydromassagesysteem en andere accessoires die gunstig zijn voor uw gezondheid.

OVERLOOP

In overeenstemming met de huidige regelgeving voor gemeenschappelijke zwembaden kunnen multiforma zwembaden worden geïnstalleerd met een overloopsysteem om een groter wateroppervlak te bereiken met extra volume en ruimte om te baden, terwijl tegelijkertijd de vastgestelde veiligheidswaarborgen behouden blijven.
renovatie ams
Heb je bouwplannen? Dan ben je bij AMS-Systems op het juiste adres.  Actief in heel Belgie.  Hoge kwaliteit en betaalbare prijzen zijn onze troeven. 
Contact
HOME
Info
[email protected]
BE0697615090
   Copyright © 2022 startnet-services.be
Grijpenveldstraat 3 - 3300 Tienen
Top
nl_BENederlands (België)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram