zwembaden accessoires

AFWERKING

De afwerkingen van onze multiforma zwembaden geven een ongeëvenaarde glans en zachtheid en geven uw zwembad extra helderheid dankzij het gebruik van de beste verven (gelcoats) in de industrie.

Automatische cover

Met het oog op uw comfort en veiligheid bieden wij u een geïntegreerde oplossing voor de installatie van een automatische cover, die de reiniging vereenvoudigt en helpt om het water op temperatuur te houden.

JET STREAM

In kleine baden waar het sporten moeilijk is, bieden wij u de mogelijkheid om tegenstroomzwemmen in uw zwembad te installeren. Niets is onmogelijk in onze zwembaden.

HYDROTHERAPY

Het hydromassagesysteem, optioneel in verschillende modellen, geeft een meerwaarde en een vleugje onderscheiding aan uw zwembad en tenslotte is plezier en welzijn wat u zoekt in een zwembad.

INFINITY

Bij Multiforma hebben we het INFINITY-systeem ontwikkeld voor onze glasvezelzwembaden, waarmee we een groter gevoel van ruimte en een element van differentiatie aan uw zwembad toevoegen.

MOSAIC BOORD

Als decoratieve optie bieden wij u de mogelijkheid van een mozaïek tegelrand op elk van onze modellen langs het waterniveau met een breed scala aan ontwerpopties beschikbaar.

VERLICHTING

Voor een elegante versie van uw zwembad, kunt u kiezen voor een van de beschikbare accessoires voor de verlichting van het gebruik van de technologie die u nodig heeft voor het aanpassen van uw behoeften.
Vraag ons over het volledige assortiment aan beschikbare accessoires. Zoals, boorstenen, doucheplaten, filtratieapparatuur, verwarmingsapparatuur, ladders, ..... 
renovatie ams
Heb je bouwplannen? Dan ben je bij AMS-Systems op het juiste adres.  Actief in heel Belgie.  Hoge kwaliteit en betaalbare prijzen zijn onze troeven. 
Contact
HOME
Info
[email protected]
BE0697615090
   Copyright © 2022 startnet-services.be
Grijpenveldstraat 3 - 3300 Tienen
Top
nl_BENederlands (België)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram